Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Deventer Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Deventer

Wij verhelpen jouw riool verstopping

DEVENTER

Riool ontstoppen Deventer?

Riool ontstoppen DeventerDe snelste manier om een riool te ontstoppen is door de oorzaak aan te pakken. Op deze manier beperk je (geur)overlast. Het oplossen van een verstopping is alleen niet altijd even makkelijk. 

Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het? Op onze website staan een aantal tips met uitleg die je kunnen helpen bij het ontstoppen van een riool.

Als je nog extra vragen hebt kun je ons contacteren! Bel vrijblijvend met 0570 202 591 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Deventer staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Voordat je de verstopping kan oplossen, moet je erachter zien te komen waar de verstopping zit.

Als het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt, is de kans dat je te maken hebt met een verstopping. Om er vervolgens achter te komen waar de verstopping zit, moet je onderzoek doen. Om de locatie te vinden moet je alle rioolaansluiting doorspelen. Wanneer het water niet wegloopt, heb je de verstopping gevonden. Wanneer er een waterkolk ontstaat, is de afvoer niet verstopt!

Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met 0570 202 591 om jouw situatie te bespreken.

Ontstoppen Deventer Logo
Loodgieter ontstoppen Deventer afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger kan een effectieve manier zijn bij het ontstoppen van een riool, maar er komen wel risico’s bij kijken. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Werkt dit niet? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. 

Hoe ga je te werk? Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Laat je dit liever door een ervaren loodgieter doen? Neem dan contact op via 0570 202 591.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een ander goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval is de ontstoppingsveer. Dit is een flexibele veer.

Hoe werkt dat? Je drukt deze veer gemakkelijk in de afvoer. Zorg dat de veer door het afval heengaat. Spoel de afvoerbuis vervolgens door. Zo zorg je ervoor dat ook de laatste resten afval de afvoerbuis uitgaan.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt er namelijk voor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Het gevolg hiervan is dat de afvoerbuis weer zo goed als nieuw is.

Kom je er zelf niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Vaak kunnen we dezelfde dag al bij je op de stoep staan. Bel ons via 0570 202 591.

Ontstoppen afvoer Deventer
Ontstoppingsdienst Deventer

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert zuigkracht waarmee de verstopping los kan komen.

Dit werkt op deze manier: druk de plopper op de afvoer. Zorg ervoor dat de hele afvoer bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit, duw en trek een aantal keer aan de plopper. Omdat het afval soms erg goed vastzit, is het in sommige gevallen nodig om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed loskomen.

Wil je hulp bij jouw verstopping? Bel dan vrijblijvend naar 0570 202 591. Ontstoppingsdienst Deventer komt zo snel mogelijk naar je toe!

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij het ontstoppen van het riool. Hieronder geven we een uitleg hoe dit werkt.

Schep als eerste de soda met een lepel in de afvoer. laat dit vervolgens een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer vervolgens door met kokend water. We raden aan dit een aantal keer te doen, om het optimale resultaat te halen.

Soda heeft een ontvettende werking. Dat betekent dat het extreem effectief is als de verstopping is ontstaan door dingen als zeep, haren of etensresten. Soda is dus goed te gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Werkt dit niet? Bel dan met één van onze loodgieters via 0570 202 591.

Ontstoppen Deventer Leiding
Riool ontstoppen Deventer graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Diverse winkels bieden verschillende ontstoppingsmiddelen aan. Het gebruik van deze middelen kan echter wel schadelijk zijn voor uw afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking en dit kan de binnenkant van de leidingen beschadigen.

Met het gebruik van deze middelen vervuil je ook het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom af deze middelen te gebruiken.

Wilt u uw verstopping wel op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Neem dan contact op met Ontstoppen Deventer op 0570 202 591.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het ontstoppen van je riool niet goed?  Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Deventer en omstreken? Dan rekenen wij geen voorrijkosten.

Bel daarom nu naar Ontstoppingsdienst Deventer op 0570 202 591. Ontstoppen Deventer helpt je graag!

Graven riool Deventer

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-deventer

WC verstopt

WC verstopt? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Deventer. Wij bieden snelle en goede service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak direct een afspraak!

loodgieter-deventer-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En lukt het niet om het zelf op te lossen? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-deventer-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Deventer

Woon jij in Deventer en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Laat dan een riool inspectie doen! Wij wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-deventer-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Deventer

Is jouw riool verstopt? En woon jij in Deventer en omstreken? Wij helpen je graag! Bel direct naar Ontstoppen Deventer.

Loodgieter Deventer Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? Bel dan naar Ontstoppingsdienst Deventer! Wij adviseren je graag. Is het probleem zelf niet op te lossen? Dan komen wij diezelfde dag nog langs om er naar te kijken.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Deventer

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0570 202 591.

Partners: Riool.websitelink , riool.jouwbegin , riool.beginspot ,riool.start-links , riool.topbegin , riool.linkgoed , riool.linkhotel , riool.sitelinkje , riool.linkplein , riool.beginthier , riool.verzamelgids , riool.tipjes , riool.linkspot , haarden.jouwbegin , haarden.beginspot

Verstopping Deventer

Spoedloodgieter

Voorkom extra overlast en bel direct een van onze spoedloodgieters van Riool Ontstoppen Deventer!

Riool Deventer

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Deventer Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Deventer heeft ons snel en goed geholpen. Hele snelle en vakkundige service!

Jumbo Deventer De Boreel

Ontstoppen Deventer heeft bij ons zowel de riolering vervangen als een verstopping verholpen. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk. 

DVV Davo

Ontstoppingsdienst Deventer heeft bij ons de afvoer ontstopt. Erg snelle en vriendelijke service!

Brandweer Kazerne Deventer

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0570 202 591

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Deventer

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Deventer